| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lustmord Gość
|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 7:51 pm Temat postu: Tool |
|
|
Czy ktoś z was słucha tego zespołu? Co sądzicie o tej amerykańskiej grupie?
Według mnie M.J.Keenan jest jednym z najlepszych współczesnych wokalistów. Ma swój styl i niepowtarzalny głos. Jego przeogromne zdolności możemy także zobaczyć lub usłyszeć w side projekcie, nie istniejącym już zespole A Perfect Circle. Warto dodać, że całą oprawą artystyczna zajmuje się gitarzysta zespołu Adam Jones, uzdolniony artysta, plastyk i twórca teledysków (mój ulubiony to Prison Sex) bardzo cenie sobie tego artystę, że oprócz doskonałej gry na gitarze, zajmuje się oprawą artystyczną zespołu.
Perkusista Danny Carrey dokonuje rzeczy niemożliwych na elektrycznych padach (np. Right in Two z płyty 10.000 days), a basista, Justin Chancellor brzmieniem swojego wiosła sprawia, że jest ten fantastyczny klimat. Dla mnie to zespół, który tworzą genialni muzycy i artysci, nie potrafię przypasować tego zespołu do żadnych z gatunków dla mnie to po prostu Tool, oryginalny i niepowtarzalny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucznik335 nowy

|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 10:31 pm Temat postu: |
|
|
| Zacząłem słuchać tego zespołu Gdy usłyszałem Utworek "Sober" zaciekawili mnie swoim stylem i sposobem docierania do ludzi. Teledysk Tego utworu jeszcze bardziej mnie zblizył i zaciekawił zacząłem przeglądać wszystkie albumy i z czasem doszedłem do wniosku że Ci panowie Nie tylko potrafią Pokazać co to muzyka ale i Dzięki świetnej barwie głosu i doskonale dobranemu układowi słów bez problemu zwiekszają rzesze słuchaczy. według Mnie Bardzo dobry zespół Nie pomijam też Utworku "Schism" Fenomenalny Kawałek jak i Album Lateralus z którego pochodzi singiel. Zgodze sie z Tobą Lustmord że skład zespołu to genialni Muzycy i Artyści . Tool to Tool i wątpie żeby Ktoś w progresywnym Metalu im dorównał ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maky admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucznik335 nowy

|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 10:22 am Temat postu: |
|
|
Co Ci powiem to Ci powiem ale Poszło wam Nieźle  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dratevka
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 4:39 pm Temat postu: |
|
|
Pierwszą piosenką Toola jaką usłyszałem była Parabola i od razu się w tym
zespole zakochałem.  _________________ "Pan Mietek spod 3ki. Nie ma nawet matury, a
za piwo naprawi prom kosmiczny..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maky admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|