eguitarist.eu
Forum Epiphone.pl- forum gitarowe Strona Główna Epiphone.pl- forum gitarowe
Forum EPIPHONE - POLSKIE FORUM GITAROWE

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

sklep ROCKMETALSHOP.PL koszulki bluzy glany rock metal emo goth punk reggae
szybkość gry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Epiphone.pl- forum gitarowe Strona Główna -> Warsztat
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mafja
nowy
nowy

PostWysłany: Pią Mar 19, 2010 9:31 pm    Temat postu: szybkość gry Odpowiedz z cytatem

Witam pisze po dość długiej przerwie ze względu na to że mieszkałem w internacie i neta niestety tam nie było i gitary też za bardzo nie mogłem wziąć. Wieć ze względu na znaczy spadek mojej fromy i techniki jeśli chodzi o grę na gitarze chciał bym żebyście polecili mi jakieś dobre ćwiczenia na zwiększenie szybkości gry. Z góry dzięki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
americanmuscles
moderator
moderator

PostWysłany: Wto Mar 23, 2010 8:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pograj troche z metronomem. Jakieś pajączki itp, fragmenty skal, poćwicz kostkowanie naprzemienne. Staraj się z czasem grać coraz szybciej i szybciej, a jeżeli będziesz popełniał błędy nie przyspieszaj.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Epiphone.pl- forum gitarowe Strona Główna -> Warsztat Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: